Результати в цифрах: статистика територіального сервісного центру МВС у Житомирі за півроку

  Протягом першого півріччя 2018-го року сервісні центри МВС в Житомирській області провели 20 607 реєстраційних операцій і поповнили місцеві бюджети на майже 4 мільйони гривень. У Житомирі в територіальному сервісному центрі № 1841 за цей період виконали 10 158 операцій.

  Упродовж 6 місяців цього року співробітники територіального сервісного центру № 1841 у Житомирі підготували 3 3519 кандидатів у водії та видали 5 531 посвідчення водія. Із загального числа 2 842 посвідчення видано вперше, 43 % іспитів складено з першого разу. Загалом сервісні центри МВС в Житомирській області підготували 9 448 кандидатів і видали 12 193 водійських посвідчення.

  Разом з тим під час реєстрацій та перереєстрацій транспортних засобів адміністратори ТСЦ № 1841 спільно з працівниками Експертної служби МВС виявляли авто з підробленими номерами агрегатів. Таких «проблемних» автомобілів у Житомирі протягом півріччя виявили 17. Ще 2 транспортних засоби виявилися такими, що викрадені або перебувають у розшуку.

  Завдяки уважності співробітників сервісних центрів, на Житомирщині загалом зафіксовано 7 фактів підробки документів, 2 з них виявили безпосередньо у Житомирському сервісному центрі. Про кожен з таких випадків негайно повідомляли до правоохоронних органів.

  Ще одна послуга, яка користується значним попитом навіть у тих, хто не має авто – видача довідок про наявність або відсутність судимості. Протягом 6 місяців у Житомирі замовили 2 146 таких документів. Загалом отримати довідку у Житомирській області виявили бажання 5 430 громадян.

 

Регіональний сервісний центри МВСв Житомирській області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 18/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework