Півроку у криниці: На Житомирщині знайшли горе-матір, яка викинула немовля

  У Житомирській області поліцейські встановили особу жінки, яка викинула в криницю тіло немовляти. Дитина пролежала там більше 6 місяців, 30-річна жінка – жителька с. Бежіве.

 

  Про це  розповів начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський, передає Житомир.info.

  «У травні 2018 року Черняхівським відділенням поліції направлено до суду обвинувальний акт щодо 30-річної жительки с. Бежова, підозрюваної у вчиненні умисного вбивства своєї новонародженої дитини (ст. 117 ККУ). Особу жінки поліцейські встановили у ході проведення низки слідчо-розшукових заходів після виявлення у лютому 2018 року тіла немовляти у колодязі закинутої садиби у с. Бежеві. Серед інших доказів взаємозв’язку жінки та дитини – результати проведеної ДНК-експертизи. У підозрюваної уже є двоє синів, 4 та 2 років. Жінка свою вину визнає і стверджує, що на такий крок її штовхнули тяжкі життєві обставини. За скоєне їй загрожує обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років», - розповів Віктор Левандовський.

  У лютому 2018 року 62-річний житель села Бежіве Черняхівського району повідомив правоохоронців, що під час чищення колодязя у занедбаному домоволодінні на околиці села витягнув пакети для сміття, в одному з яких виявилось тіло немовляти.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework