Що дає відеоспостереження селам

  З метою профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю Житомирський РВП постійно наголошує на необхідності встановлення технічних засобів для контролю за станом охорони громадського порядку на вулицях та в громадських місцях на території населених пунктів Житомирського району.

 

  В результаті цього на території району вже встановлено та функціонує 155 засобів відеоспостереження. З них у громадських місцях встановлено 18 засобів відеоспостереження, в торговельних закладах - 25, на АЗС - 47, в розважальних закладах - 24 та 41 - в інших місцях.

  Дані засоби дають змогу ідентифікувати особу злочинця, розкривати кримінальні правопорушення по гарячих слідах, а в результаті розкриття вказане відео буде беззаперечним доказом у кримінальному провадженні, а також виступить попереджувальним засобом в профілактиці скоєння кримінального, адміністративного або іншого правопорушення.

  За даними управління фінансів РДА, на виконання Комплексної програми профілактики злочинності у 2018 році з райбюджету було виділено загалом 384 тис. грн. З них 355 тис. грн. виділено сільським бюджетам саме на встановлення систем відеоспостереження на території сільських рад (80 тис. грн. - Вертокиївська, 40 тис. грн. - Високопічська, 160 тис. грн. - Руднє-Городищенська, 75,4 тис. грн. - Троянівська).

  Також у 2018 році 5 систем відеоспостереження встановлено в центрі с. Садки, 8 камер на вул. Михайла Грушевського в с. Глибочиця, на території Глибочицької сільської ради - 7 відеокамер на АЗС WOG, 26 відеокамер на АЗС Сокар, 6 відеокамер у ПП Бучинський, 1 камера у ПП Коржовський та 1 камера на магазині "Простоїжа". Окрім цього, по одній системі вже встановлено на адмінприміщенні Вертокиївської сільради, у Вертокиївському ДНЗ "Малятко", у клубі та у туристичному комплексі "Рибачок". У В.Печі встановлені відеокамери на продуктових магазинах ПП Тарасов, у Василівці - на приміщенні сільської ради, будинку культури, на в'їзді та виїзді з села.

  Робота у цьому напрямку триває.

Джерело: silske.org

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework