×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Насильство в сім’ї: У 2014 році на Житомирщині скоєно 22 тяжких кримінальних правопорушення, з яких 3 умисних вбивства

Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у взаємодії з міськими та районними відділами області здійснює заходи щодо зупинення насильства в сім’ї, удосконалення профілактичної роботи в рамках виконання Закону України «Про попередження насильства в сім’ї».

Про це 25 листопада, під час прес-конференції з нагоди відкриття обласного етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», повідомив старший інспектор з особливих доручень управління громадської безпеки УМВС України в Житомирській області Микола Пархомчук.Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

n2511141698

За його словами, в рамках акції на території області проводяться оперативно-профілактичні заходи під умовними назвами «Побут», «Стоп насильству». Їх мета – виявлення та постановка на облік осіб, які вчиняють насильство в сім’ях, проведення індивідуальної профілактичної роботи з ними, своєчасне інформування про такі факти органів виконавчої влади.

За повідомлення Миколи Пархомчука, в цьому році за вчинення насильства в сім’ї працівниками міліції поставлено на профілактичний облік більше 3 тис. осіб, переважна більшість з яких – чоловіки.

Працівниками міліції цього року після офіційного попередження винесено 149 захисних приписів. Всі вони стосуються чоловіків. Окрім того, 315 осіб, які вчинили насильство в сім’ї, направлено для проходження корекційної програми. Для цього в області створено і діють 11 центрів.

Як зазначив Микола Пархомчук, у 2014 році скоєно 22 тяжких кримінальних правопорушення, з яких 3 умисних вбивства, 19 умисних тяжких тілесних ушкоджень. Більшість цих злочинів скоєна чоловіками.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework