В Новограді невідомі труять бездомних тварин: В муках помирають навіть їжаки

  Звягельчани бють на сполох: в місті хтось труїть бездомних тварин, серед яких навіть коти, якими опікуються люди, а також їжачок, який помирав у муках, з криком. Ба навіть більше — стріляють у дворових собак.  

 

  Про інцидент повідомили самі місцеві жителі у мережі Фейсбук:  

  «У неділю, 22 липня, сволота порозсипала отруту у дворі по вул. Пушкіна 3. За день в муках загинуло 4 кота, якими опікувалися люди. А щойно ми почули страшні крики під деревами. Це від болю кричав помираючий їжачок. Чи хтось чув, як кричать їжаки? Ти — нелюд, ізверг, садист, який влаштував розправу над невинними тваринами — бажаю тобі до скону віку не мати спокою за скоєне, а ці страшні крики помираючих тварин нехай переслідують тебе навіть у твоїх снах! Ми усі створіння Божі. Лише один Господь дає життя і забирає. Хто ж дав тобі право, мерзенне чудовисько, вирішувати кому жити на цьому світі,а кому ні...За все в житті потрібно платити--і ти обов'язково за все заплатиш!», — зазначає автор допису Олена Талько.

  А вже у коментарі, до цього ж допису, вона додала: «А ще з вікон нашого будинку (Пушкіна, 3) стріляють по тваринам! В білий день, коли поруч повно і дорослих і дітей! Саме йшла знімати білизну, коли почула постріл і в трьох метрах від мене несамовито заскавчала дворова (привита та стерилізована) собака. З лапи потекла кров. Ветлікар сказав, що це кульове поранення. Було звернення до відділку поліції, але відповіді досі немає... А якби влучили у людину? Чи є в цьому місці хоч комусь якесь діло до того, який глум відбувається навколо?».

З коментарями та сам дописом у Фейсбук можна ознайомитися за цим посиланням. 

 

Последнее изменение Понедельник, 23/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework