В Житомирській області за півроку відкрито 16 кримінальних проваджень щодо крадіжок лісу

  Любителі поживитися за рахунок народного майна притягуються до відповідальності.Однак служба державної лісової охорони оперативно інформує про нові факти крадіжок. 

  Цього разу на території підприємства "Житомирське ЛГ" у лісовому кварталі Пилипівського лісництва близько 22.00 спритний житель с. Глибочок вирішив самовільно похазяйнувати. Він завантажив на свою підводу заготовлені лісорубною бригадою підприємства пиломатеріали, дубову техсировину, дрова з твердих порід. Однак вивезти з лісу вкрадене йому не вдалося. Працівники державної лісової охорони підприємства затримали чоловіка на виїзді з лісу, а матеріали щодо крадіжки передали у правоохоронні органи, повідомляє exo.net.ua

  "У І півріччі 2018 року рейдовими бригадами здійснено понад 2500 рейдів, виявлено 54 випадки незаконних рубок дерев. Обсяг незаконно заготовленої деревини становить 472 куб. м, розмір шкоди, заподіяної лісу, - понад 3 мільйони гривень", - повідомив перший заступник начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Ільїн. 
З порушників до бюджетів стягнуто трохи більше 61 тис. грн заподіяної шкоди та 3,7 тис. грн адміністративних штрафів. До правоохоронних органів спрямовано 37 справ щодо незаконних рубок дерев.Всього з початку року державною лісовою охороною до адміністративної відповідальності притягнуто 77 порушників лісового законодавства та накладено 20,3 тис. адміністративних стягнень.

Н. Сітченко,exo.net.ua

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 24/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework