Небезпека на житомирських дорогах: Ями заливає водою, їх не видно. На Богунському мосту скоро танком не проїдеш. ФОТО

  Тему порушив на своїй Фейсбук сторінці депутат Житомирської районної ради Роман Мусійчук.

   У своєму дописі він закликав автомобілістів бути обачнішими на небезпечних житомирських дорогах.

  «Шановні автомобілісти Житомира!

   Будьте дуже уважні, рухаючись по площі Перемоги в бік вулиці Грушевського по трамвайним коліям. Там півметрові ями залиті водою, наслідок потрапляння в таку яму бачите на фото.

  А тепер звернення до нашої житомирської не шанованої влади: скажіть, за що ви отримуєте премію? Ви до того набридли своїм недолугим керуванням міста, що просто край! Місто розрили, асфальт поздирали, там де здерли вже ями по коліна, подивіться, мордяки, на Богунський міст, там бтром скоро не проїдеш! Коли ви вже почнете робити ті дороги? Зимою, мабуть, бо ж вже липень закінчується! Інноватори ви у вишиванках! Сміття не вивозять, місто після дощів тоне, ями такі, що просто космос, зате вони Сіліконову долину будувати будуть. Вас вже треба просто рвати крокері і інноватори! Силіконові ви наші! Корбутівка: таке враження, що там взагалі по шпалам їдеш, по всьому місту ями, провалені люки! В місті господар є чи нема?

  Набридла просто вже  ця безхазяйність гіркою редькою!

  P.S В кого є в друзях оті інноватори житомирські, передайте їм, бо вони усіх, хто не згоден з ними, що вони інноватори, просто блокують! Вони думають, що окрім їх точки зору всі інші хибні, і то вороги!», — зауважив автор у своєму дописі.

 

kd24071807 1

kd24071807 2

kd24071807 3
kd24071807 4
kd24071807 5
kd24071807 6

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework