Лікар з Малина із 70-річним досвідом роботи відсвяткував свій 96-й день народження

  Свій 96-й День народження 24 липня відзначила Почесний громадянин міста Малина – Мірдза Арнольдівна Приходько, лікар-гінеколог вищої категорії.

  Як завжди, усміхнена та з позитивним життєвим настроєм лікарка і досі працює в акушерсько-гінекологічному відділенні Малинського МРТМО та веде Школу відповідального батьківства. Міський голова Олексій Шостак особисто привітав іменинницю зі святом, - повідомляє Малинська міська рада на своїй сторінці у фейсбук.

  З вересня 1947 року Мірдза Арнольдівна працює в лікарні Малина, і хоча початок роботи в міський лікарні був надзвичайно важким, адже місто було напівзруйнованим війною, на весь район було всього вісім лікарів і ні одного акушера-гінеколога, та і взагалі такої посади не було. Проте попрацювавши декілька місяців на "швидкій" та перейнявши досвід у колег з інших міст та з курсів, Мірдза Арнольдівна була призначена лікарем-гінекологом, на посаді якого працює і нині.

  Нагадаємо, що звання «Почесний громадянин міста Малина» Мірдзі Арнольдівні присвоєно 12 червня 2008 року за вагомий особистий внесок у розвиток медичної сфери м. Малина, багаторічну працю та сумлінне виконання професійних обов’язків.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 25/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework