Навіть після страшних ДТП житомирські водії нехтують безпекою: Їздять без прав, а в їх салонах загоряються паски

   Мабуть, мало водіям тих страшних аварій, які трапилися днями в кількох Українських областях, серед яких і Житомирська, аби вони задумалися про безпеку і почали нарешті відповідальніше ставитися як до себе, так і до життів своїх пасажирів.

   В чому це виявляється? Наприклад, деякі водії на Житомирщині можуть дозволяють собі просто неприпустиму "розкіш": їздити без прав за кермом, без якихось документів, ба більше: в салоні деяких водіїв навіть загоряються паски і вони висаджують пасажирів, аби вирішити проблему з транспортом. І це все на фоні трагічних подій, які відбулися нещодавно і пов'язані з безпекою руху на дорозі. Але про все по порядку.

   Спершу хочемо розповісти про випадок в автобусі маршруту «Житомир ‒ Новоград-Волинський», який трапився 22 липня.

  Про інцидент повідомила користувачка Світлана Михнюк: «І знову автобуси! Скільки можна нехтувати безпекою людей! В мене виникає багато питань на цю тему!  Але хочеться отримати відповідь на такі питання: "Хто контролює виїзд автобусів і маршруток в рейс, чи відповідає водій кваліфікації, чи можна випускати маршрути в рейс?! Чи технічний стан в порядку! Чи гроші вирішують все? Страшна статистика на дорогах, гинуть люди, серед них діти!

  Так їхали 22 липня ми! Маршрут "Житомир-Новоград -Волинський", час відправлення: 13.05. По дорозі вже помітно було, що з автобусом, щось не так... Перед містом, в салоні водія стало диміти... Пасажирів висадили. За словами водія, загорівся ремінь... Питання, чому, ще по дорозі з салону, водій доливав воду? Під'їхали ми маршрутом, який їхав з Немильні. Все добре, що добре закінчується. Одна пасажирка сказала: подумаєш ремінь загорівся! А в цей час, ховали безневинні душі!».

37672578 195834791275444 2094807849799516160 n

А вже сьогодні, 25 липня, на своїй сторінці у Фейсбук головний поліцейський Житомирської області В'ячеслав Печенеко написав:

«Серед результатів посилення заходів поліції щодо безпеки пасажироперевезень на Житомирщині - кричущий, але, на жаль, непоодинокий факт: у Брусилівському районі поліцейські місцевого відділення виявили автобус "Фастів-Житомир", у водія якого окрім паспорта громадянина України та техпаспорта ТЗ жодних інших документів при собі взагалі не було. Навіть водійського посвідчення.

Якщо частина дозвільних документів пізніше все ж була пред'явлена поліцейським, то посвідчення водія відповідної категорії чоловік так і не надав.

Відносно нього складено адмінматеріали для притягнення до відповідальності, як і ще відносно майже 60 порушників, виявлених поліцією упродовж кількох днів липня. У ході перевірок (157) приблизно у кожному третьому випадку (59) ми фіксуємо ті чи інші порушення, а це наша з вами безпека!».

 

Последнее изменение Среда, 25/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework