×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Через забруднення річки Случ активісти знову перекриють трасу Київ-Чоп

  Громадські організації готують масштабну акцію протесту через фабрику, яка не припиняє скидати нечистоти в річку Случ.

  24 липня у конференц-залі Будинку рад зібрались активісти з Новограда, Баранівки і Першотравенська. До громадських організацій долучилася районна влада.Причина зібрання — план реконструкції очисних на Понінківській фабриці, - повідомляє Новоград Сity.

  — Той графік, який затвердили для очисних споруд — це просте окозамилювання. Адже все, що керівництво фабрики запланувало на 2018 рік, в них вже є. Для прикладу — в плані стоїть пункт заміни трансформатора. Його замінили раніше. Далі вони хочуть реконструювати дорогу. Вона нормальної якості і заасфальтована ще з 60-х років. Та найбільше обурює пункт — косметичний ремонт одного з приміщень. Тут немає реальних дій, — каже активістка Анна.

  Після бурхливих обговорень активісти вирішили діяти радикальніше. Писати листи і отримувати чергові відписки більше не будуть.

  Активісти збираються обмежити рух на трасі Київ-Чоп і вже не на 40 хвилин, а на значно довший термін.Дату проведення акції організатори поки не розголошують. Однак з упевненістю кажуть, що вона буде більш масштабною і резонансною.Раніше, 19 червня, біля села Перемога у Новоград-Волинському районі громадські активісти міста перекрили трасу Київ-Чоп на 45 хвилин.

  Тоді організатори акції попереджували, якщо не спиняться викиди в річку, то вони перейдуть до радикальних дій.

Джерело: Новоград Сityity

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework