Мер хоче окультурити житомирську "барну стійку", а депутат розігнати молодь танками

  Питання так званої «барної стійки» за Будинком правосуддя підняв на позачерговій сесії депутат від ВО «Свобода» Олег Черняхович. 

  На цьому місці збирається молодь, розважається, заважає мешканцям сусідніх будинків, та не реагує на зауваження поліції, - повідомляє insider.zt.ua.

  «Ми працювали по цьому з поліцією, кількість патрульних в Житомирі зараз недостатня. У нас є скарги людей, які живуть біля цього скверу. Щось забороняти – я б цього не робив. Якщо молодь там збирається, значить їм нема, де збиратися в іншому місці. До кінця цього тижня в сквері будуть розміщені таблички, спрямовані на комунікацію молоді, які там збираються, буде встановлений відеонагляд і три дні тому комунальне підприємство вже встановило там три туалети. Це нормально, коли молодь збирається, спілкується, це краще, ніж якби вони збиралися по гаражах. Ми зараз пробуємо взяти це під контроль і зробити їх відпочинок цивілізованим, що це нікому не заважало», - зазначив мер Житомира Сергій Сухомлин.

  Натомість депутат зауважив, що таблички та спортзали як альтернатива не спрацюють, а забрати зі скверу відвідувачів "барної стійки" можна лише за допомогою танків та підрозділів спецпризначення.

 

Последнее изменение Четверг, 26/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework