На посаді Служби автомобільних доріг має бути фахівець із Житомирської області - Ігор Гундич

  На такій відповідальній посаді для області – керівника Служби автомобільних доріг – хотілося б мати не «варяга», а людину, яка живе на території області і яка щодня їздить дорогами Житомирщини.

 

  Так прокоментував голова Житомирської ОДА Ігор Гундич рішення про звернення депутатів обласної ради до Міністерства інфраструктури України щодо неналежного виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування державного значення Житомирської області, - повідомляє прес-служба ОДА.

  «Проблема Служби автомобільних доріг в тому, що не має чим звітувати перед депутатами. Адже тендери на ремонт державних доріг не проведені, ямкові ремонти на важливих для нас «артеріях» – М-21, Р-18, Н-03 та Н-02 –повністю не проведені і не завершені. І це викликає масу обурення не тільки в залі депутатів, а й серед населення області. Я на сто відсотків підтримую рішення депутатів. Адже на такій відповідальній посаді для області хотілося б мати не «варяга», а людину, яка живе на території області, яка щодня їздить цими дорогами і яка вболіває за них», – зазначив Ігор Гундич.

  Нагадаємо, що під час сесії обласної ради керівник САДу не з’явився для звіту щодо виконання дорожніх робіт.

  Депутати миттєво відреагували та прийняли рішення про направлення звернення до Міністерства інфраструктури України та Державного агентства автомобільних доріг України щодо неналежного виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування державного значення Житомирської області.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework