Жителі Озерного можуть лишитися без води через борг перед РЕМ у розмірі 400 тисяч гривень

  Цією інформацією поділилися користувачі в мережі Фейсбук.

 

  Зокрема, Alexander Lovinyuk написав у публікації в спільноті «Здравствуй, Озёрное!»: «Шановні жителі смт. Озерне, довожу до Вашого відома наступну інформацію! 26 липня, другій частині дня, стало відомо від працівників Зарічанського РЕМ, що 27.07.2018 року буде відключено від мережі електропостачання об'єкти БУ№3 (водонасосна станція, очисні споруди та під'їзди ) за несплату спожитої електроенергії. Борг БУ№3 перед Зарічанським РЕМ складає приблизно 400 тисяч грн! Зателефонувавши начальнику БУ№3 Шпаківському Л.Т., я з'ясував, що він був проінформований працівниками Зарічанського РЕМ про намір відключення від мережі електропостачання ще на позаминулому тижні.

  На питання які заходи були вжиті задля вирішення ситуації, що сталась, та чому сума боргу така значна — конкретики я не почув ... Додатково він мене проінформував, що зустрічався з начальником ПАТ ЕК Житомиробленерго, домовитись про реструктуризацію боргу йому не вдалось. Відтак, відключення водонасосної станції від електропостачання припинить централізоване постачання питної води в багатоквартирні будинки на невизначений термін (до повної оплати за спожиту енергію)! Розмірковую ... Як до такого довести? Чому своєчасно не заплатили за електроенергію? Чому своєчасно не проінформували НСР та жителів, що коштів на оплату не має!? ДЕ КОШТИ ЖИТЕЛІВ?..».

  У коментарях до цього допису стало відомо, що наразі інспeктори Зарічанського РEМ вжe приїхали...

  «Від сeбe особисто нe буду їх пускати на водонасосну станцію “як на рeжимний об,'єкт”, алe цe нeзаконно. Працівники Зарічанського РЕМ почали відключення східцевих клітин (під'їздів), перемовини щодо відключення водонасосної станції тривають...», — повідомив в останніх коментарях автор допису — Alexander Lovinyuk — останню інформацію, яка є на цей час.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework