×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Батьки Арінки Мовчанюк з Житомирщини благають допомогти врятувати доньку

  Аріна Мовчанюк з Житомирщини потребує допомоги на лікування. У неї рідкісне смертельне захворювання - хвороба Баттена. Ліків від цієї хвороби у світі поки не існує. Є лише експериментальне медикаментозне лікування, яке успішно випробовують у Німеччині та США. Для Аріни та її батьків це єдина надія. Але для дітей з України вона платне. 

  Аріна жвава і непосидюча дівчинка. Зовні нічим не відрізняється від дітей свого віку. Важко повірити, що Аріна - приречена. У дівчинки діагностували хворобу Баттена - це рідкісне спадкове захворювання, яке вражає центральну нервову систему. Перші його прояви з'являються приблизно в 2 -3 рочки. Живуть такі дітки не більше десяти років і помирають у тяжких муках, повідомляє ТСН

 "Починаються епілептичні напади і вони частішають і дитина починає втрачати всі набуті навички – тобто перестає впізнавати маму, тата вона перестає гратися іграшками, це надзвичайно складне захворювання", - розповідають лікарі.

  Кілька років тому від хвороби Баттена помер старший син Мовчанюків. Донечка може повторити його долю. Адже ліків від цієї недуги не існує. Батько, за фахом лікар-фтизіатр, знайшов інформацію про експериментальні групи, де випробовують медпрепарат, який може стати рятівним. Потрапити у таку групу – єдиний шанс для дівчинки.Участь у експериментальній групі для пацієнтів з країн, що не входять до Євросоюзу, платна, з'ясували батьки. Лікування на рік коштує більше - 50 тисяч євро.

  Реквізити для допомоги:

  ПриватБанк: 4731 2196 0018 0404 (гривні),Олег Мовчанюк 

Джерело: ТСН 

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 27/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework