Депутат: «8 автобусів МАЗ, із 17, стоять у депо. На лінії працює лише 9, які заправляють на звичайній АЗС». ФОТО. ВІДЕО

  Саме так про новенькі МАЗи сказав Роман Мусійчук, , депутат Житомирської районної ради, Керівник ГО «Захист прав споживачів громадського транспорту».

  Про цю тему вже сказано, написано та обговорено дуже багато. Це й не дивно, оскільки ж це непересічна подія — новенькі білоруські МАЗи, закуплені у лізинг, їх подальша доля в Житомирі.

  За декілька останніх днів Роман Мусійчук зробив два дописи про нові білоруські автобуси. Перший з них: «16:24 час п'ятниця, 27 липня. З 17 автобусів МАЗ 8 стоїть на території депо, на Ольжича, відповідно на лінії працює 9 автобусів (з регламентованих договором 14). Про що це говорить?

  На приклад, про те, що комунальне підприємство далеко не втекло від приватних перевізників. Жорсткий режим економії палива шляхом не випуску на лінію 14 автобусів, ЯК ОДНА ІЗ ПРИЧИН, інша — банальніша — немає водіїв.

  Дмитро Григорович ще хоче автобусів у лізинг, щоб вони теж так простоювали, а ми за них з бюджету платили?

  9 автобусів, які стоять в депо на відео, говорять про те, що в дійсності немає ані менеджменту, ані адекватного керівництва. Цілком зрозуміло, що 9 автобусів достатньо для 53 та 53А маршрутів, про що я давно говорю, а от ці 8, що стоять без діла в депо, а гроші по ним капають, могли б цілком закрити маршрут № 3 "Богунія - Корбутівка", приміром, згодні?

  Так, 3-ій маршрут потрібен нашому місту. Відповідні звернення будуть написані керівництву та головам фракцій, бо як показує практика, транспорт є, але він стоїть. Маю велику надію, що до нас прислухаються!

   Шановні депутати міської ради та члени виконкому, прошу вас задати це питання керівництву та запитати, чому стоять ці автобуси та не працюють?».

  А вже вчора, 28 липня, зявився наступний допис, з інформації та світлин у якому видно, що МАЗи заправляють на звичайній АЗС:

  «Знаєте, не перестають балаболи-реформатори мене радувати. Пам'ятаєте, як нам місяць "втюхували", чи як каже керівництво міста: "впихали не впіхуєме", що комунальні автобуси на лінію не виїжджають, бо нема палива і вони ще не провели процедуру закупівель через прозоро, бо реформатори - це не "бариги"-перевізники, які можуть заправляти свої автобуси на АЗС. Тоді автобуси місяць простояли, а платіж по лізингу накапав.

  Тепер, як бачте зі світлини, наші МАЗи все-таки, як і наші рехформатори, все-таки опустились до рівня приватних перевізників і заправляються на заправці, і, може, там якась мутка по тому прозоро через АЗС, бо по факту вони розпиналися що у них є заправна станція на Ольжича, і не гоже заправлятися на заправках.

  Просте питання до депутатів міської ради, членів виконкому та рехформаторів, які роблять от так, яка мордяка заплатить за то, що тоді автобуси простояли місяць? Яка мордяка заплатить за простій автобусів зараз, де, як і останніми днями,  в ТТУ стоїть знову 8 автобусів?».

 

Последнее изменение Воскресенье, 29/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework