За перше півріччя 2018 року статус безробітного в області мали майже 10 тисяч осіб із числа молоді

   За перше півріччя 2018 року статус безробітного в області мали майже 10 тис. осіб з числа молоді, що становить 36% від загальної кількості безробітних.

   За цей період 448 випускників отримали послуги державної служби зайнятості, з яких 382 – випускники вищих навчальних закладів та 66 – випускники професійно-технічних навчальних закладів.

   За сприяння державної служби зайнятості у першому півріччі отримали  роботу 6566 молодих громадян, з яких 68%  були працевлаштовані оперативно – до набуття статусу безробітного.

   Близько 10 тис. безробітних з числа молоді отримали профорієнтаційні послуги та майже 24 тис. – школярів та студентів.

   З метою максимального наближення професійних навичок тих, які шукають роботу до потреб роботодавців, розширення їх компетенції та підвищення конкурентності, фахівці служби зайнятості організували професійне навчання на замовлення роботодавців для майже 700 безробітних у віці до 35 років.

   Також близько 500 молодих осіб взяли активну участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру з благоустрою та озеленення територій, зон відпочинку, роботах на об’єктах соціальної сфери, впорядкуванні місць поховань, роботах в архівах з документацією, догляді та наданні допомоги особам похилого віку та особам з інвалідністю та ін..

   До відома: на 1 липня 2018 року статус безробітного мали 4573 молоді особи, що на 13% менше, ніж на відповідну дату минулого року.

   Більше новин про ситуацію на ринку праці Житомирщини та діяльність обласної служби зайнятості на сайті www.zhy.dcz.gov.ua або на офіційній сторінці служби у Фейсбуці

   Відділ інформаційної роботи обласного центру зайнятості, тел.: 36-22-36.

структура випускників

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework