×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В області залишаються відключеними від електропостачання 17 населених пунктів

З 20 по 26 листопада вже вдалося відновити електропостачання у 627 населених пунктах області, що постраждали через несприятливі погодні умови минулого тижня

, а саме: ожеледь через дощ та мороз, і як наслідок – обледеніння на деревах та дротах електромереж, пошкодження і руйнування окремих об’єктів електромереж. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня залучено 132 бригади ЕК «Жиомиробленерго» та понад 550 фахівців, у тому числі і рятувальники підрозділів Управління ДСНС в області.

n2611141717 1

Як повідомили в У ДСНС у Житомирській області, станом на 06:00 26 листопада на території області залишаються відключеними від електропостачання ще 17 населених пунктів, 2 повітряні лінії по 10 кВ та 40 трансформаторних підстанцій.

Зокрема, у Баранівському районі відключено від електропостачання 1 населений пункт, Володарсько-Волинському – 6 та Ємільчинському – 10.

Упродовж останньої доби рятувальниками надано допомогу по зрізанню аварійних дерев, очищенню повітряних ліній електропередач від гілля у населених пунктах Ємільчинського, Червоноармійського та Черняхівського районів області.

n2611141717

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework