Студент, який вбивав бобрів, обійшовся штрафом

  Нещодавно, майже у всіх ЗМІ Житомирщини з’явилась інформація про студента-браконьєра, який похизувався своєю здобиччю.

 

 Студент 3 курсу Житомирського національного агроекологічного університету вполював забороненими знаряддями лову, а саме «петлями» – бобрів. Працівники Державної екологічної інспекції у Житомирській області не залишись осторонь, ними було здійснено виїзд до вищого навчального закладу, в якому навчається вищезазначена особа, та за участю працівників агрономічного факультету було викликано даного студента для надання пояснень.

  Враховуючи ту обставину, що він зізнався у скоєному, і не заперечував своєї безпосередньої участі у вилові бобра, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області на браконьєра було складено протокол про адміністративне правопорушення та направлено до суду для притягнення його до адміністративної відповідальності.

  Постановою Володар-Волинського районного суду Житомирської області від 14 червня 2018 року адміністративну справу відносно правопорушника за ч.2 ст.85 КУпАП провадженням закрито за відсутністю в діях останнього складу адміністративного правопорушення.

kd30171803 1

kd30171803 2

Державна екологічна інспекція у Житомирській області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework