На водоймі, що не призначена для купання, втопився чоловік

  29 серпня до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що в с. Ксаверівка Черняхівського району у місцевому ставку втопився чоловік. До місця виклику виїхали водолази обласної комунальної аварійно-рятувальної служби.

  З’ясувалося, що компанія 6 осіб відпочивала на природі, біля водойми. Один з них відійшов у власних справах на деякий час. Коли чоловік через тривалий час не повернувся, його товариші почали пошуки, але їхні зусилля виявилися марними.

  Прибулі водолази, за допомогою спеціального спорядження, розпочали обстеження дна водойми, шукаючи потопельника. У решті-решт їм вдалося знайти тіло 44-річного чоловіка без ознак життя на відстані близько 1 м від берега та підняти його на поверхню з глибини 2,5 м.

  Наразі остаточні обставини трагічної пригоди встановляються правоохоронними органами.

  Аби не допустити подібних життєвих трагедій, очільник рятувальників Житомирщини Ігор Нікітчук звертається до мешканців області з проханням дотримуватися правил безпечного відпочинку на водних об’єктах! Зокрема відпочинок допускається тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях, де чергують рятувальні пости. Вкрай небезпечно купатися у місцях стихійного відпочинку, де не обстежене, не очищене від каміння, скла чи сторонніх предметів дно. Часто в таких місцях захід у воду не пологий, а з різкими обривами та підводними течіями. Забороняється заходити у воду зі швидкою течією та напідпитку.

  Будьте дуже обережні під час відпочинку на водоймищах. Аби він був для Вас і Ваших дітей безпечним, суворо дотримуйтеся порад рятувальників!

У ДСНС України у Житомирській області

 

Последнее изменение Понедельник, 30/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework