×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські студенти розробляють програмні продукти для компанії-виробника сонячної енергії з Нідерландів

Днями, у Житомирському державному технологічному університеті провели зустріч студентів-другокурсників напряму "Програмна інженерія" зі студентами та професорами Технічного університету Роттердаму (Нідерланди).

Як повідомляють у прес-службі ЖДТУ., гості  не лише прочитали житомирським програмістам лекцію  «Dutch education system» та «Cross cultural skills in international business»,  але й познайомили  з власними розробками та відповіли на питання аудиторії.

n2611141718

Відзначимо, що співпраця  двох вузів передбачена програмою  "Бізнес-ІТ та Менеджмент", в рамках якої виконується розробка програмних продуктів для компанії-виробника сонячної енергії з Нідерландів.  Даний проект реалізовується вже два місяці і за  відповідний період це перша зустріч команд розробників.

Програма "Бізнес-ІТ та Менеджмент" започаткована Технічним університетом Роттердаму.  Завдяки їй студенти проходять навчання з мов програмування, дизайну, управління проектами, тестування та розробки баз даних у провідних ІТ-компаніях, а отримані знання  використовують для розробки програми на замовлення Rooftop Energy NL. До слова, саме ця компанія займається постачанням "зеленої" енергії школам, державним закладам та компаніям Нідерландів.

Цьогоріч у програмі крім житомирян беруть участь  столичний університет Bionic Hill   та Санкт-Петербурзький державний університет. Підсумки спільної роботи планують підбити  у лютому 2015-го року. Тоді ж будуть оголошені переможці, які поїдуть на  до Роттердаму. 

Студентсько-викладацький склад ЖДТУ бажає своїм молодим програмістам перемоги і висловлює подяку компанії «ISM Україна» за організацію та технічне консультування команди.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework