На замовлення САД у Житомирській області розпочато поточний середній ремонт мосту в місті Радомишль

  Розпочато підготовчі роботи з середнього поточного ремонту мосту через річку Тетерів, що на автомобільній дорозі Т-06-08 Малин – Кочерів в місті Радомишль (км 31+211).

   Наразі триває демонтаж перильного огородження мосту та тротуарів (лівий проїзд), фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття на мостовому полотні та підходях до нього, розбирання основи дорожнього покритя.

  Наступний етап робіт – ремонт прогонових будов та опор.

  У межах ремонту передбачається виконати роботи з ремонту бетонних поверхонь, проміжних опор, мостового полотна з влаштуванням деформаційних швів, водлоскидних пристроїв, укріплення укосів конусів та сполучення мосту з насипом, влаштувати підхід до мосту та перекласти існуючі комунікації й виконати роботи з безпеки руху.

  Виконавцем робіт стала підрядна організація – переможець державних закупівель ТОВ «Альманах - 2000», роботи виконуються за кошти держбюджету, сума договору: 20 260 тисяч гривень. 
Довжина мосту після ремонту становитиме: 228 з половиною погонних метрів з габаритами 7,5 завширшки та з двома тротуарами по півтора метри.

Прес-служба САД у Житомирській області

 

Последнее изменение Вторник, 31/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework