У Житомирі взято під варту одного із підозрюваних у скоєнні замаху на умисне вбивство, що сталося біля с. Оліївка Житомирського району

  Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення жителями Дніпропетровщини закінченого замаху на умисне вбивство з корисливих мотивів та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, що сталося у Житомирському районі.

  У понеділок, 30 липня 2018 року, за клопотанням, погодженим із прокуратурою області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира одному із підозрюваних у скоєнні злочину обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

  32-річного жителя Дніпропетровської області підозрюють у скоєнні замаху на вбивство з корисливих мотивів (22.07.2018 біля с. Оліївка Житомирського  району з вогнепальної зброї був обстріляний автомобіль, унаслідок чого пасажирка одержала поранення).

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 15, п.1,6 ч.2 ст. 115, ст. 263 КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

  Додатково: санкція найсуворішої статті - 115 КК України - передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

                                                            Прес-служба  прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Вторник, 31/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework