У Житомирі шахраї телефонують батькам від імені дітей і говорять, що потрапили в лікарню, або збили людину

  В обласному центрі на Житомирщині частішають випадки телефонного шахрайства. Невідомі телефонують за конкретним номером телефону батькам, представляються по телефону дітьми і від їх імені вимагають гроші.

 

  Буцімто, дитина потрапила в лікарню і терміново потрібні гроші, або ж збили людину, наприклад. Це лише кілька поширених варантів-схем телефонних шахраїв. Варто бути обачними, обережними і не "вестися" на подібного роду провокації. Варто все виважено перевірити, обдумати, проаналізувати, перш ніж вжити якихось заходів і, піддавшись впливу емоцій, відправити гроші на рахунок злодіїв, які намагаються вас обманути. Звісно ж, сказати легше, аніж зробити. До того ж, існують різні ситуації. Але життя є життя, і від таких шахраїв, чесно кажучи, ніхто не застрахований. Отож, повторимося, варто бути обережним і не вестися на маніпуляції злодіїв.

  Тепер же хочемо навести конкретний приклад такого шахрайства, яке трапилося в Житомирі. Житомирянин Руслан Мороз не так давно, 20 липня, зробив наступний допис на своїй сторінці:

  «Моей маме на домашний телефон позвонили: "Это я, мам. Я попал в аварию и нужны срочно деньги..." У мамы давление сразу. Гипертонический криз. И в этот момент я с магазина возвращаюсь. Теперь маму откачиваю... И на домашний никто никогда не звонит. Он у меня для Интернета... Маме 80 лет».     

  Натомість в інших спільнотах мережі Фейсбук теж застерігають людей. Наприклад, у спільноті  «Zhitomir trouble» користувач Олексій Пехоцький написав: «ВНИМАНИЕ! Мошенничество! Звонят родителям от имени детей и говорят что попал в больницу, или сбил человека, и т.д. и срочно нужны деньги. Предупредите родителей, уже слышу о четвертом таком случае за сегодняшний день (ред. публикация была сделана тоже, как и предыдущая, 20 июля)!».

  Отож, шановні читачі, візьміть до уваги цю інформацію!

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework