×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У «Школі місцевого самоврядування» черговий випуск: 99 найбільш активних студентів та учнів отримали сертифікати про успішне закінчення навчальної програми

25 листопада у сесійній залі Житомирської міської ради відбулося урочисте засідання з нагоди закриття ХХІІ сесії Муніципальної освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування».

Участь в Школі взяли 124 слухачів, а 99 найбільш активних стали випускниками цьогорічного курсу та отримали сертифікати про успішне закінчення навчальної програми.

n2611141729

Як повідомляє прес-служба міської ради, цього року сертифікати успішності «Школи місцевого самоврядування» отримали студенти та учні навчальних закладів: Житомирського державного технологічного університету, Житомирського державного університету ім. Івана Франка, ЗОШ І-ІІІ ступенів, Національного державного агроекологічного університету, Житомирського кооперативного коледжу бізнесу та права, Житомирської філії Київського інституту бізнесу та технологій, Львівського національного університету ім. Івана Франка, Житомирського торговельно-економічного коледжу, Житомирського фармацевтичного коледжу, Житомирського автодорожнього коледжу та Житомирського будівельного технікуму державного вищого навчального закладу «Державний агроекологічний університет».

n2611141729 1

На останнє випускне заняття до студентів завітав відомий краєзнавець Георгій Мокрицький. Він привітав молодь із закінченням навчання та зауважив, що саме вони є майбутнім Житомирщини та майбутнім України. Г. Мокрицький запропонував випускникам переглянути один із своїх останніх фільмів «Михайлівська. Душа Житомира».

За роки діяльності освітньої програми, сертифікати про успішне закінчення навчання отримало 1 тис. 995 слухачів. Школа успішно функціонує 14 років.

n2611141729 2

n2611141729 3

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework