Збори з командирами батальйонів військових частин ДШВ ЗС України на Житомирщині. ФОТО

  31 липня на Житомирщині розпочалися збори з командирами батальйонів (дивізіонів), їх заступниками, а також головними старшинами військових частин ДШВ ЗС України.

   Про це повідомили на сторінці спільноти «Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України».

  Враховуючи вимоги сьогодення щодо вдосконалення підготовки (відновлення боєздатності) в підрозділах, узагальнення бойового досвіду, впровадження нових способів застосування ОВТ та тактики дій підрозділів в різних видах бою, на базі Навчального центру розпочалися навчально-методичні збори з командирами батальйонів (дивізіонів), їх заступниками, а також головними старшинами військових частин Десантно-штурмових військ ЗС України.kd03081806 3

  Метою проведення даного заходу є обмін досвідом щодо застосування підрозділів під час виконання завдань в районі проведення ООС та доведення вдосконаленого алгоритму відновлення боєздатності підрозділів, порядок його реалізації тощо.

  Окрім офіцерів до занять залучені головні старшини бригад, батальйонів та дивізіонів. Їх участь скерована на розвиток професійного сержантського і старшинського складу військових частин, підвищення професіоналізму кожного молодшого командира та сукупності знань, умінь і навичок, необхідних для виховання підлеглих.

  Розпочинаючи захід, командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що цьогорічні збори матимуть зовсім інший формат ніж попередні.

  – Під час зборів Ви матимете можливість поспілкуватися між собою, обмінятися досвідом, обговорити не лише проблемні питання, а і позитивні результати роботи своїх підрозділів. Ну і найбільш головне – це відчути себе могутнім колективом, який об’єднаний однією ціллю, – відзначив у своєму виступі генерал-лейтенант Михайло Забродський.kd03081806 4

  Після цього, начальники родів військ і служб командування Десантно-штурмових військ провели лекційні заняття та обговорили з учасниками зборів різні актуальні питання.

  Відзначимо, що в ході практичних занять, учасники зборів будуть відпрацьовувати висадку посадковим методом за допомогою спеціального обладнання з вертольоту Мі-8, ознайомляться з питаннями підготовки стрільби і управління вогнем дивізіону в різних видах бою, подолають штурмову вогневу смугу перешкод тощо

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

kd03081806 2

 

Последнее изменение Пятница, 03/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework