×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Понад півмільйона жителів Житомирщини обрали своїх лікарів та підписали декларації

  На Житомирщині декларації із лікарями підписали понад 518 тис. жителів, що близько 42,2% від загальної кількості населення області. За аналітикою МОЗу Житомирська область продовжує лідирувати за темпами підписання декларацій та займає 5 місце серед областей України.

  Про це повідомляє управління охорони здоров’я ОДА.

  За даними управління, до Національної електронної системи охорони здоров’я «eHealth» вже приєднались 57 медичних закладів та 808 лікарів. Станом на 1 серпня жителі підписали 518 тис. 097 декларацій, а це – понад 43% населення області. Тоді як в Україні середній показник становить 32,4%.Серед лідерів за темпами підписання декларацій – Довбиська ОТГ (80,8%), Баранівська ОТГ (63,1%), Тетерівська ОТГ (62,7%), Овруцька ОТГ (62,6), Чуднівський район ( 60,7%).

  З липня 8 закладів первинної медичної допомоги Житомирської області, серед яких 1 приватний, вже отримують кошти за кожного пацієнта від  Національної служби здоров’я України.

  Управління також повідомляє, що усі декларації єдиного зразка, які підписують жителі області, знаходяться в електронному варіанті у загальній електронній системі «eHealth». Лише після того, як медпрацівник введе дані в електронну систему, декларацію роздруковують і перевіряють правильність даних. Тоді працівник закладу підтверджує декларацію електронним підписом і відправляє в електронну систему.

  Покрокова інструкція для підписання декларації:

  КРОК 1: Оберіть за вашими особистими критеріями заклад чи лікаря. Ви можете скористатися порадами знайомих або відвідати найближчі заклади та дізнатися про лікарів там.

  КРОК 2: Перевірте, чи вже можна підписати декларацію у вибраному закладі. Вам у цьому допоможе наліпка «Тут можна обрати свого лікаря».

  КРОК 3: Візьміть із собою паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон. Якщо потрібно підписати декларацію для дитини до 14 років — візьміть також свідоцтво про народження дитини.

  КРОК 4: Зверніться у реєстратуру медзакладу та повідомте, що хочете підписати декларацію.

 КРОК 5: Уповноважений працівник медзакладу (працівник реєстратури, медсестра або лікар) введе ваші дані в електронну систему. На мобільний надійде СМС з кодом. Повідомте цей код працівнику закладу.

  КРОК 6: З електронної системи роздруковується декларація з вашими даними. Уважно перевірте, чи всі ваші дані правильні. Якщо потрібно, працівник закладу внесе зміни в системі та роздрукує декларацію ще раз. Підпишіть два екземпляри роздрукованої декларації. Один ви забираєте з собою, інший лишається у закладі.

 КРОК 7: Працівник закладу підтверджує вашу декларацію електронним підписом і відправляє в електронну систему. Тепер ви в електронній системі охорони здоров’я, НСЗУ гарантовано направить гроші у ваш заклад і вашому лікарю з липня.

ok 03.08.182563gif

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 03/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework