Житомирський аеропорт судиться з податковою на мільйони гривень?

  Про це повідомляють житомирські ЗМІ.

   Зокрема, на сайті «Інсайдер Житомира» з'явилася наступна інформація: «Компанія-власник житомирського аеропорту "Ян Ейр" оскаржує у суді штрафні санкції Фіскальної служби області, про це "Інсайдеру Житомира" повідомив власник кампанії Олексій Янчук.

  "Підприємство виграло суд першої інстанції та програло апеляцію. Наразі справа перебуває у Вищому суді. Сума штрафних санкцій складає близько 20 млн грн", - повідомив він. Проблема, за словами Олексія Янчука виникла, через суперечності у законодавстві та небажанні органів влади йти назустріч підприємству, яке  займається не простою справою - відновленням житомирського аеропорту. В компанії сподіваються, що суд стане на їхній бік.

  Олексій Янчук також повідомив, що попит на раніше оголошені рейси до Батумі з Житомирського аеропорту був досить високим, проте через зауваження з боку прикордонної служби, рейси були скасовані. Частину тих пасажирів, хто встиг придбати квитки, пересадили на літаки з Києва, за бажанням решті були повернуті  кошти. Коли розпочнуться польоти з житомирського аеропорту власник кампанії поки що сказати не може.

  Не зрушилась з мертвої точки і проблема добудови злітної смуги, яку передали місту. Поки що, окрім слів, ніяких зрушень немає», — йдеться в повідомленні.

Джерело: «Інсайдер Житомира»

 

 

Последнее изменение Пятница, 03/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework