×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Справа про житомирське ДТП перебуває під грифом “Таємно” – Федір Мисюра

  Не відразу після страшної ДТП з рівненською маршруткою «Київ-Рівне» під Житомиром чиновники Рівненщини могли дізнатися про постраждалих з нашої області. Про це повідомив начальник обласного управління інфраструктури та промисловості Федір Мисюра, - про це повідомляє Північ-інфо.

  «Справа перебуває під грифом «таємно», встановлено таємницю слідства, тому довгий час не можна було взнати чи є серед загиблих люди з Рівненщини»,– розповів сьогодні у прямому ефірі «Радіо ТРЕК» Федір Мисюра, начальник обласного управління інфраструктури та промисловості.

  Як повідомляло ГУНП Житомирщини, що серед 10 загиблих і 9 постраждалих є жителі Рівненщини. Зокрема, загинули 40-річний рівнянин водій маршрутки та жителька Рівного 1995 року народження. Серед травмованих дорослих, адже у ДТП постраждали і діти, є також житель Рівного.

  «Належить ця маршрутка Луцик Тетяні, яка проживає на Рівненщині. Перша причина ДТП, на мою думку, порушення ПДР самим водієм, оскільки автобус без гальмівного шляху врізався у вантажівку. Друга – це стан здоров’я самого водія, чи була це раптова смерть покаже слідство. Водій був з Рівного, знаю, що були чутки, що він не мав відповідної кваліфікації, так от мав, ми перевіряли»,– зазначив Федір Мисюра.

  Версій самого зіткнення рівненської маршрутки із вантажівкою є декілька. Втім, житомирські поліцейські продовжують шукати свідків цієї смертельної аварії: Свідків смертельної ДТП просять відгукнутись

  Читайте також:  На Житомирщині обрано запобіжний захід власнику автобуса, водієм якого спричинено смертельну ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця

 

Джерело: piwnich.info

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 03/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework