«Навіть сміття та скошену траву прибрати нікому»: Сквер на Корбутівці причепурили, але він досі не має балансоутримувача. ФОТО

  Про ситуацію в мікрорайоні Корбутівка, що в Житомирі, розповіла Людмила Кропивницька, депутат Житомирської міської ради.

 

  «Нещодавно ми з моім чоловіком Володимиром Кропивницьким, звітували про облаштування скверу на Чуднівській, 106. Попри позитив і хороші відгуки людей, які живуть поряд, все ж є декілька але. По перше, це дорога, яка знаходиться біля скверу. Враховуючи те, що її не ремонтували вже багато років, а ями подекуди там глибиною по коліно, деякі не надто виховані і чемні водії, щоб зберегти своє авто, їздять навпростець через сквер.

  Цей проїзд є у списку прибудинкових територій, які збираються відремонтувати цього року. За це ми проголосували на минулій сесії. Але на ремонт усіх об’єктів необхідно 7 мільйонів гривень, а у бюджеті є лише 4.

  Ми дуже просимо колег-депутатів, міського голову, радника міського голови, управління житлового та комунального господарства – усіх, хто причетний до вирішення цього питання, внести дану адресу у список першочергових, які відремонтують цього року.

  Цим проїздом щодня користуються жителі декількох багатоповерхівок, в яких проживає значна кількість воїнів АТО. Давайте будемо ставитися з повагою до тих людей, які ризикують своїм життям заради спокою і миру тут, у нас.

  На жаль, це не єдина проблема зі сквером. Хоч цю ділянку ми і причепурили, вона і досі не має балансоутримувача. В результаті, навіть сміття та покошену траву прибрати нікому. Ми разом з жителями прилеглих будинків саджали там дерева, нещодавно були висаджені квіти, а біля лавок встановили сміттєві урни. Це місце за короткий час стало улюбленим місцем жителів прилеглих будинків. Ввечері там завжди повно дорослих з діточками. З будь-якої гарної справи може вийти негатив і через це я дуже переймаюся. Балансоутримувач поливатиме квіти, буде дбати про дерева, прибиратиме сміття. Ми дуже сподіваємося, що КП "Зеленбуд" відреагує на депутатське звернення якнайшвидше і погодиться прийняти сквер на баланс, інакше наша спільна праця буде марною», — розповіла Людмила Кропивницька.

kd030818013 2

kd030818013 2

kd030818013 2

kd030818013 2

kd030818013 6

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework