×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Молодь Коростишівської ОТГ працює над створенням Молодіжного центру

  Молодіжна рада Коростишівської ОТГ спільно із посадовцями виконкому громади працює над створенням Молодіжного центру. На сьогодні вже віднайшли приміщення для нового молодіжного простору. У Будинку культури громади буде виділено третій поверх, де раніше була бібліотека.

  «На сьогодні ми напрацьовуємо змістову частину Молодіжного центру, адже приміщення та техніка це не головне, важливо що з цим усім робити. Тому сьогодні ми активно працюємо над пошуком ідей та формуємо програму розвитку молодіжної політики», - наголосила Юлія Вознюк, директор Коростишівської станції юних техніків.

  Сьогодні Молодіжна рада громади разом із активістами, вчителями та підприємцями працювали на тренінгу «Програми та проекти розвитку молодіжного середовища», який ініціював Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений Програмою «ULEAD з Європою». Навчання передбачало проведення практичних вправ для пошуку ідей для розвитку молодіжної політики.

  «Створити середовище для розвитку та зростання у громаді можливо навіть без значних коштів. Важливо знайти правильні ідеї та креативні форми для їх реалізації. Для цього ми маємо дослідити потреби та проблеми молоді», - розповів Дмитро Клименко, радник з комунікації Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування.

  Під час навчань учасники працювали у групах і за допомогою методики мозкового штурму сформували близько 30 ідей для розвитку молодіжного середовища громади. Зокрема, команда напрацювала ідею проекту «Школа місцевого самоврядування», який передбачає цикл навчань для учнів, студентів та молодих фахівців у сфері роботи органів місцевого самоврядування, фінансових установ, проектного менеджменту та інших тем.

  «Цікаві заходи дозволять нам залучити більше активних людей до нашої діяльності. Сьогодні є команда молоді, яка працює у всіх напрямках, зокрема, ми організовуємо спортивні, розважальні, благодійні події. А нові лідери допоможуть розширити діяльність молоді», - розповіла Софія, учениця Коростишівської гуманітарної гімназії.

  Такі тренінги в серпні Житомирський Центр проведе ще в Баранівській, Семенівській, Довбиській та Любарській ОТГ, які приймали участь у молодіжному форумі в Городницькій ОТГ.

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 06/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework