Житомирянин убив свою 8-річну дитину, а потім учинив самогубство

  5 серпня увечері жителі с. Кам’янки Житомирського району виявили на околиці села у лісовому масиві автомобіль «Renault Kangoo», в якому знаходились трупи двох людей.


  "Про підсумки минулого тижня: відносно спокійний, але… Надійшло майже 4 тисячі 150 повідомлень, з них кожне дев’яте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен п’ятий злочин уже розкритий, - про це на своїйсторінці у Фейсбук повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

   Про «але» - найбільш негативну подію принесли вихідні. 5 серпня увечері жителі с. Кам’янки Житомирського району виявили на околиці села у лісовому масиві автомобіль «Renault Kangoo», в якому знаходились трупи двох людей. Згодом з’ясувалось, що це 34-річний батько та 8-річна донька, житомиряни. За попередньою інформацією, зібраною на місці події, чоловік убив дитину, а потім учинив самогубство. Він залишив записку, в якій пояснив свої дії побутовими негараздами та непорозуміннями у родині. Нині поліцейські встановлюють усі обставини цієї жахливої події у рамках розпочатого кримінального провадження.

  Також неспокійними видались вихідні і для працівників Брусилівського відділення поліції. Увечері 4 серпня надійшло повідомлення про зникнення 8-річного хлопчика. Близько 21.00 він поїхав кататись на велосипеді і не повернувся додому. Усю ніч поліцейські розшукували згубу по вулицям райцентру. А уранці з’ясувалось, що дитину забрала до себе переночувати знайома, не повідомивши про це нікому з рідних хлопця.

  У ході заходів поліції з протидії незаконному обігу зброї та вибухівки на території області 3 серпня поліцейські провели обшук у будинку 36-річного жителя с. Теснівки Новоград-Волинського району, звідки вилучили близько 400 гр пороху. Чоловікові за такі забавки може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

  3-4 серпня на території Коростишівського району проводились планові профілактичні заходи із залученням додаткових сил поліції та Нацгвардії. За їх результатами зафіксовано 120 адміністративних правопорушень, серед них: розпивання алкоголю та куріння у невстановлених місцях (72), 40 фактів порушення Правил дорожнього руху, як то керування транспортними засобами без відповідних документів і перебування за кермом у нетверезому стані та інші.

  На автошляхах області за тиждень зареєстровано 110 дорожньо-транспортних пригод, 29 з них із потерпілими. У результаті ДТП 8 людей загинуло та 29 отримали травми різного ступеня тяжкості", - йдеться у повідомлені. 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 06/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework