×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Мама чотирьох діток Катерина потребує допомоги для лікування

  Боротьба за життя і здоров'я Каті триває в одній із Житомирських лікарень. У жінки діагноз – в’ялогранулювальна рана голови та шиї, сепсис, вторинна деструкція потиличної кістки піраміди скроневої кістки з переходом на кістки основи черепа, деструкція шийних хребців (остеомієліт) С1-С6, гострий гнійний середній отит.

  «Почалося все після третіх пологів (кесарів). Упав імунітет. Спочатку на шиї було ущільнення у вигляді запаленого лімфовузла, пухлина збільшувалася, після її прокололи, на місці проколу з'явилася виразка, що не заживала, а незабаром почала розростатися і гнити», - розповідає подруга жінки.Зараз лікарі роблять все можливе, щоб вилікувати Катю і щоб її рана загоїлася, адже вона спричиняє великий біль і напряму загрожує життю матері чотирьох дітей, - про це повідомляє tsn.ua

 «Через день проводяться перев'язки і очищення уражених ділянок, все це робиться під легким наркозом, прогнозів лікарі поки ніяких не дають, рана не загоюється, внутрішній стан хребців поки ще під питанням, вона майже не ходить сама, не тримає голову, лікарі забороняють вставати, так як кістки уражені і лікарі побоюються перелому хребта. Стан Каті змінюється - коли "капають", настрій бадьоріший, під час перев'язок після наркозу погіршується», - додає подруга.

  Реквізити для допомоги:

  ПриватБанк № 5168 7554 2738 1559

  Катерина Ігорівна Книженко. 

 

Джерело: tsn.ua

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 06/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework