×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Молодь Баранівської ОТГ збирає ідеї для формування програми молодіжної політики

  Учні шкіл Баранівської ОТГ напрацювали ідею проекту «Галопам по громадам» для учнівського обміну між громадами. Проект для обміну досвіду та напрацювання нових знайомств та зв’язків між молоддю та громадами.

  «Ми пропонуємо обмінюватись учнями на певний час між школами. Тобто наші учні їдуть в одну громаду а звідти до нас. І діти там живуть, навчаються, розвиваються та знайомляться із середовищем своїх однолітків», - розповіла Дарина, учениця Баранівської гімназії.

  Ідеї для розвитку молодіжного середовища напрацьовували команда із 20 школярів, вчителів та посадовців громади на тренінгу «Програми та проекти розвитку молодіжного середовища» організованого Житомирський Центром місцевого самоврядування, створеного «Програмою «U-LEAD з Європою» та Мінрегіоном України.

  «Команда Баранівської ОТГ працювала на червневому молодіжному форумі у Городницькій ОТГ. Тоді нам вдалось активізувати молодь та напрацювати низку ідей та проектів, які сьогодні ми сформовуємо у цільові програми» - наголосив Дмитро Клименко, радник з комунікації Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування.

  Команда Баранівської ОТГ вже напрацювала проект скеледрому, який зародився на форумі, який вже подали на Бюджет участі. Сьогодні вдалось сформувати понад 20 ідей для розвитку молодіжного середовища.

  «Активізація молоді процес, який сприятиме розвитку громади. Але як це робити? Сьогодні ми на шляху до активного громадянського суспільства, і починаємо з молоді», - розповіла Оксана Загорська, керівник проекту «Молодіжний кластер органічного підприємництва» Баранівської ОТГ.

  Такі тренінги дозволяють інтенсифікувати процес інституалізації молодіжного розвитку. Тобто створити мережу інституцій молоді, які сформують сприятливе середовище для реалізації потенціалу молоді.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 08/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework