×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Стали відомі аналізи води з водопроводів Житомирської області

  ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» протягом семи місяців 2018 року відповідно до плану моніторингу  здійснив лабораторні дослідження на 193 системах централізованого водопостачання (водопроводах) з метою встановлення відповідності якості води, що подається населенню, санітарним нормам та правилам.

  В результаті здійснених досліджень встановлено, що лише у 52 водопроводах із 193 якість питної води відповідає чинним нормативним документам, - про це повідомляє Житомирський обласний лабораторний центр  міністерства охорони здоров'я України.

  А у Попільнянському, Лугинському, Хорошівському, Коростишівському, Новоград-Волинському, Пулинському, Народицькому та Чуднівському районах 100% води у водопроводах, з яких відбирались зразки питної води, не відповідають вимогам санітарних норм. Натомість у 52 водогонах вода повністю відповідає санітарним нормам та  придатна для споживання. Зокрема,  у водопроводах  в с. Озадівка Бердичівського району, с. Білка Коростенського району, с. Приворіття, Пилипонка, Хомутець, Осівці, Морозівка. Водотиї  Брусилівського району, с. Гамарня, смт. Гранітне Малинського району, с. Потіївка Радомишльського району, смт. Дружба  та смт. Новобілокоровичі  Олевського району, смт. Биківка, с.Карвинівка, с. Романівка Романівського району, с. Велика Волиця Любарського району, смт. Озерне, с. Довжик  Житомирського району, м. Малин.

  За усіма випадками виявлених відхилень від нормативних показників щодо якості питної води обов’язково повідомлялись власники та балансоутримувачі водопроводів, а також місцеві органи виконавчої влади і самоврядування.

Джерело: zt-oblses.gov.ua

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Среда, 08/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework