20-річну житомирянку, яка нещодавно зникла безвісти, знайшли мертвою у яру

  Поліція встановлює обставини загибелі 20-річної житомирянки

 

  Тіло дівчини виявили в яру на околиці с. Бондарців Житомирського району 8 серпня. Встановлено, що загибла - безвісти зникла 20-річна житомирянка. Заява про її розшук надійшла до поліції 6 серпня. Нині проводиться досудове розслідування.

  За словами матері зниклої, її дочка ще 2 серпня вранці пішла з дому та не повернулась. За першочерговою інформацією, дівчина могла поїхати до м. Києва. Відтак правоохоронці розпочали низку заходів по встановленню її місця знаходження. На жаль, на момент надходження повідомлення про зникнення дівчина, як нині встановлено, уже була вбита.

  Близько 16.00 8 серпня до Житомирського районного відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення на околиці с. Бондарців прикиданого будівельним сміттям тіла невідомої жінки.

  На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУ Нацполіції області та Житомирського РВП. Поліцейські встановили, що загибла - без вісти зникла 20-річної житомирянка. Тіло жінки направлено для проведення експертизи та встановлення причин смерті.

  Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, триває комплекс заходів для розкриття злочину і встановлення причетних осіб.

  Відділ комунікації поліції Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework