У Малині знайшли труп чоловіка

  Звістка про вбивство 35-річного чоловіка, тіло якого буцімто знайшли у Малині випадкові перехожі поблизу магазину «Гурман» миттю облетіла місто. Яких тільки версій не було!

   Одні розповідали, молодика збила автівка, і він помер від отриманих травм. Інші подейкували, малинчанин наклав на себе руки, бо був незадоволений життям, а напередодні ще й добряче підігрівся алкоголем. Хтось був упевнений, що це убивство, - повідомляє  mn.zt.ua

  У малинському відділенні поліції неохоче говорять про цю страшну подію. Проте підтвердили: зранку, 30 липня, справді було знайдене тіло 35-річного чоловіка. Але виявили труп не біля «Гурману», а на території школи-ліцею. Чоловік лежав на узбіччі дороги під деревами.

  — Під час огляду тіла слідів насильницької смерті не виявили, — повідомив заступник начальника малинського відділення поліції Володимир Савченко. — Чекаємо висновків експертизи.

  У місті, проте, говорять: у померлого були синці та зламані ребра. Тож хто чи що вкоротило віку чоловікові, поки що сказати важко. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework