×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирщина готова до будівництва амбулаторій

  Житомирська область готова до будівництва нових сільських амбулаторій – вже є кадастрові номери та проектно-кошторисна документація.

  Про це говорили 8 серпня під час селекторної наради під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лева Парцхаладзе. У нараді також взяли участь заступники голови ОДА Ярослав Лагута та Роман Щебетов.

  «На сьогоднішній день скоригували проектно-кошторисну документацію. Вартість 1 кв. м становитиме близько 24 тисяч гривень з урахуванням вартості обладнання. У найближчий час подамо перелік для затвердження наказу Мінрегіону. Всі інші процедури завершені – кадастрові номери присвоєно, готові до оголошення тендерів та початку будівництва», – сказав Роман Щебетов.

  Загалом за 2 роки на Житомирщині планують побудувати 35 нових амбулаторій із житлом для лікарів.

  Також на селекторі говорили про створення в областях України дитячих будинків сімейного типу та малих групових будинків. На це передбачені кошти у державному бюджеті на загальну суму понад 125 млн грн. Наразі області визначаються із місцями будівництва та проводять підготовчі роботи.

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 10/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework