×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Обласний центр зайнятості Житомира зустрічатиме волонтерів Корпусу Миру із США

  Волонтери впродовж двох місяців за підготовчою програмою проходитимуть стажування перед складанням присяги на служіння Україні. Про це стало відомо 13 серпня, під час зустрічі координатора Корпусу Миру США в Україні Алли Гуменюк з директором обласного центру зайнятості Галиною Корінною та заступником начальника відділу профорієнтації Вікторією Прус, майбутнім куратором волонтерів. 

  Алла Гуменюк повідомила, що підготовка волонтерів-новачків за проектом «Розвиток організацій громади» триватиме до кінця жовтня нинішнього року. Безпосередньо зі службою зайнятості взаємодіятимуть шестеро чи семеро американців, які виявили бажання служити волонтерами в нашій країні. Вони знайомитимуться з діяльністю служби зайнятості, братимуть участь в організованих її підрозділами заходах, вестимуть клубні заняття англійською мовою для фахівців, які матимуть бажання підвищити рівень володіння іноземною мовою, а також самі на завершення співпраці проведуть тренінги для спеціалістів та безробітних. Більш детально завдання та обов’язки волонтерів будуть визначені під час особистої зустрічі з ними. 
Галина Корінна висловила готовність служби зайнятості до тісної співпраці з волонтерами. «Спілкування буде надзвичайно захоплюючим і корисним для обох сторін» - переконана вона. Керівник також поінформувала координатора Корпусу Миру США в Україні про ймовірність проживання одного з американців у родині співробітника служби зайнятості. Наразі така можливість докладно вивчається.

  Нагадаємо, торік обласна служба зайнятості вже співпрацювала з Корпусом миру США. У вересні-жовтні проходили практику п'ятеро волонтерів: David Alfonso Miramontes, Dani Stirling, Jonathan Pamel, Emmery Brakke, Stevens Stephen. Після складання присяги в Українському домі вони розпочали дворічне волонтерське служіння в різних регіонах країни.

Житомирська обласна служба зайнятості

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 14/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework