Не правильно обрана швидкість руху автомобілів стала причиною загибелі двох водіїв

  12 серпня в Олевському районі, а 13 серпня у Радомишльському - сталися дорожньо-транспортні пригоди, в яких водії, не впоравшись з кермуванням, скоїли зіткнення з деревами. Від отриманих травм обидва загинули на місці.

  Поблизу с. Хмелівки Олевського району на автодорозі Пулини - Майдан-Копищанський – Котлярка водій «Volkswagen Passat» близько 8.40, не вибравши безпечну швидкість руху, з’їхав на узбіччя, де  зіткнувся з деревом. 45-річний чоловік, житель м. Олевська, загинув на місці.

  Уранці наступного дня дорожньо-транспортна пригода за схожих обставин сталася у Радомишльському районі.  40-річний водій «ЗАЗ Славута», житель райцентру, рухаючись по дорозі із гравійним покриттям у напряму с. Меделівки зі сторони с. Вишевич, втратив кермування транспортним засобом. У результаті автомобіль опинився на правому узбіччі, де і відбулося зіткнення з деревом. Чоловік отримав смертельні травми.

  За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. У рамках досудового розслідування призначено відповідні експертні дослідження.

  Водночас поліцейські радять учасникам дорожнього руху бути максимально обачними та обережними. Пам’ятайте, що від вашої уважності, відповідальності та навичок кермування залежить власне життя та здоров’я, а також оточуючих. Не поспішайте на дорозі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Последнее изменение Вторник, 14/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework