Відтепер пільговики можуть користуватися правом пільгового проїзду в житомирських маршрутках без часових обмежень

  Сьогодні, 14 серпня, апеляційний суд поставив крапку в питанні законності рішення виконкому щодо встановлення часових обмежень для проїзду в маршрутках пільговиків.

 

  "РІшення виконавчого комітету про дію пільгового проїзду з 10.00 до 16.00 скасовано судом і не діє. Відтепер пільговики можуть користуватися правом пільгового проїзду в житомирських маршрутках без часових обмежень!

  Міська рада порушила Закон, обмеживши соціальні гарантії пільговиків. Це тривало майже 10 місяців. Десятки тисяч людей витрачали зайві кошти!

  Чиновники міської ради знали, що вони приймають незаконне рішення. В судовому порядку я надав відповідні докази, але навряд чи хтось понесе за це відповідальність. Навпаки ті, хто приймали це рішення, напевно, і далі отримуватимуть премії у 200-300%.

  Нагадаю, що перевізники спочатку самі, всупереч Закону, встановили часові обмеження, а вже потім виконком їх легалізував. В інтересах кого приймалося це рішення? Точно не житомирян.

  Безкоштовний проїзд для пільговиків у маршрутках був однією з умов підвищення вартості проїзду із 3 до 5 грн у 2017 році. Загалом жодна із умов, які ставилися перевізникам, не виконується: оновлення рухомого складу у приватних перевізників не відбулося, валідатори відсутні, квитки ніхто не видає, розкладу маршрутів перевізники не дотримуються.

  Від сьогодні пільговикам не мають права відмовити у праві пільгового проїзду в будь-який час!

  Якщо це відбувається – записуйте номер маршрутки, викликайте поліцію, пишіть заяву, доводьте справу до кінця. Відстоюйте свої права і не давайте себе дурити та принижувати.

  Відразу скажу тим, хто буде говорити, що пенсіонери займуть їх місця і не дадуть доїхати на роботу. Не пільговики винні у тому, що маршруток мало, що вони брудні та переповнені пасажирами і не дотримуються графіків руху. Міська рада має обов’язок забезпечувати та організовувати роботу громадського транспорту, а не шукати винних в особі пенсіонерів та пільговиків. Допоки в міській раді немає кому змушувати перевізників дотримуватися умов договорів і домовленостей та діяти в межах законодавства, це буду робити я.

  Рішення суду жодним чином не стосується тарифу та вартості проїзду. І якщо хтось каже, що скасування незаконно встановлених часових обмежень для пільг впливає на тариф – знайте, що ця особа говорить неправду",  — йдеться в повідомленні.

kd14081813 3

 

 
 

Последнее изменение Вторник, 14/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework