Тіло мертвої дівчини кілька днів пролежало під шифером, допоки нестерпний запах не привернув увагу селян

  Надзвичайно трагічна, сумна та резонансна кримінальна історія останнім часом — одна з найбільш обговорюваних та висвітлених у ЗМІ тем останнім часом.

 

  Мова йде про нещодавнє жорстоке вбивство 20-річної дівчини.

  Показово та примітно, що підозрюваного у вбивстві знайшли наступного ж дня після скоєння злочину. Про цю подію на своїй Фейсбук сторінці написав і головний поліцейський Житомирщини — В'ячеслав Печененко:

  «Убивство через помсту. Це страшно і звучить, і виглядає: молодій привабливій дівчині закінчити життя у 20 років на смітнику. І кілька днів тіло лежить під шифером, допоки нестерпний запах не привернув увагу селян.

  Дівчинка потрапила не в ту компанію, і, напевно, не в той час. Жага красивого життя, на мою думку, призвела до логічного фіналу.

  Один із знайомих дізнався про її причетність до наводки на нього нападників. Я розповідав про це - у червні 2018 чоловіка три дні тримали у гаражі, вимагаючи майно. Тоді ми затримали організатора розбою, а двоє виконавців ще поки у розшуку. Дізнався і вирішив помститись.

  А що сам такий же протиправник, як і нападники, то й помста його відповідна - вбивство. Спочатку намагався змусити дівчину випити заздалегідь приготований розчин, а коли не вдалося - задушив.

  Його затримали поліцейські кримінального розшуку ГУНП Житомирщини наступного ж після виявлення тіла дівчини дня, тобто менше ніж за добу поліцейським вдалося встановити та вийти на підозрюваного. Оперативники спрацювали блискавично - чоловіка вклали на асфальт, аби унеможливити його спротив чи втечу. При ньому була граната, яку, на щастя, він не встиг застосувати до поліцейських, пістолет та вартісні прекурсори, як ми вважаємо, для виготовлення амфетаміну».

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework