×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Чи залишиться селище Новогуйвинське без води, а Озерне — без світла?

  Причиною повного відключення смт Новогуйвинське від водопостачання служить велика заборгованість Новогуйвинським ВЖРЕКП перед КП "Житомирводоканал". Зокрема, на 1 серпня цього року ця сума становить 427409,69 грн.

  Заборгованість почала рости з травня внаслідок систематичної недоплати по виставлених рахунках. Якщо за травень-червень оплата здійснена на рівні близько 50%, то за липень лише 15%, - про це повідомляє silske.org.

  "Наше підприємство повідомило Новогуйвинський ВЖРЕКП про таку ситуацію. На жаль, клопотання про відтермінування сплати боргу ми змушені відхилити, так як підприємство отримує фінансову підтримку з бюджету міста і не вправі кредитувати інші підприємства, тим більше госпрозрахункові. Ми звернулися до Новогуйвинської селищної ради, але звідти відповіді немає. Якщо сплати не буде, ми змушені відключити ВЖРЕКП Новогуйвинського від водопостачання, але за цим підприємством стоять люди - мешканці селища. І особливо прикро, що і ті, які регулярно оплачують рахунки", - коментує директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін.

  У КП "Житомирводоканал" сподіваються на позитивне вирішення питання спільними зусиллями Новогуйвинського ВЖРЕКП та селищної ради, аби не залишити громадян без води.За словами Андрія Нікітіна, до таких радикальних дій їх змушує вдаватися і ситуація, що склалася на КП "Житомирводоканал".

  "Третього січня 2018 року КП "Житомирводоканал" укладено договір реструктуризації заборгованості минулих періодів з АТ "ЕК "Житомиробленерго", що, в свою чергу, зобов'язує наше підприємство щомісячно погашати частку боргу і забезпечувати 100% рівень оплати за поточне споживання електроенергії. При цьому підприємству необхідно проводити планово-попереджувальні ремонти, ліквідовувати аварійні ситуації, виконувати інвестиційну програму з метою покращення якості послуг. А вартість реагентів, матеріалів та пального з початку року виросла чи не вдвічі", - зазначає Андрій Нікітін.

  До речі, на території Новогуйвинської селищної ради виникла ще одна проблема - енергетики обіцяють відключити селище Озерне від електроенергії - через заборгованість за спожиту електрику.

Джерело: silske.org

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 15/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework