×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Гаряча сесія Оліївської ОТГ: Захвату влади депутатською групою бути?

  10 серпня відбулось перше пленарне засідання VII сесії VII скликання Оліївської сільської ради.Про подію розповів на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Олексій Проноза.

  "В порядку денному аж 98 питань з яких розглянули лише 22, адже в "загальний котел" (на сесію) понакидали багато чого цікавого (земелька всьому голова) та ледь не протягнули питання пакетами, щоб громадяни не встигли зрозуміти зраду та чистої води корупцію в частині депутатського корпусу!

  До вашої уваги кілька прийнятих рішень нижче:
  Депутати не підтримали проведення аудиторської перевірки КП "Здобуток" (хоча й варто провести перевірку всіх підприємств).
  Також в порядку денному було питання про припинення КП "Здобуток" та потрібну кількість голосів воно не набрало тож працюватиме й надалі.
2) Вирішили закупити системи для електронного голосування (щось схоже на систему "рада") для депутатів, адже це значно зекономить час проведення сесій.
3) Прийняли звіт про виконання бюджету за перше півріччя 2018 року.
4) Вже шукають підрядника для побудови вбиральні коло клубу в Оліївці, де наразі проходять сесії, комісії та засідання ВиконКому.
5) Визначили граничний розмір пайової участі до 4 та 10 %.

  Депутати та сільський Голова вирішили також дотриматись ЗУ "Про статус депутатів місцевих рад" та відзвітуватись перед громадою в жовтні-листопаді за пророблену роботу.

  Цікаво, що семеро депутатів захотіли "зайти" в тендерний комітет не дивлячись на те, що їм це не дозволено законом, адже вони не є в трудових відносинах з сільською радою.Більше того в грубій формі тиснули на прийняття даного рішення (в т.ч. й з погрозами), аргументуючи це тим, що якщо це незаконно то вони його скасують в майбутньому! Відпрацювавши 6 годин було призначено ІІ пленарне засідання тієї ж сесії на 12 годину 13 серпня, адже попереду ще 3/4 не пройдених важливих питань порядку денного.

  Далі буде гарячіше, адже на наступних засіданнях будуть земельні питання, дороги, школи тощо, в т. ч. й "дискусія" навколо ТОВ "Кромберг енд Шуберт", який просить надати ще землю для збільшення потужностей підприємства. Обранці пропонують їм землю в іншому місці, яка не підходить через відстань, а причина тому всьому, що потрібна Кромбергу земля дерибаниться для подальшого майбутнього продажу, можливо й самому підприємству за шалені кошти, яке підприємство буде готове сплатити аби розширитись", - йдеться в повідомленні.

 

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Среда, 15/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework