×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На «Устилузі» в житомирянина забрали машину через несправжні документи

  Мешканець Житомира хотів незаконно проїхати через митний пункт пропуску «Устилуг». У нього виявили підроблені документи, - повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області, - про це повідомляє volynpost.comm

  У пункті пропуску Устилуг мешканець Житомира, в’їжджаючи вУкраїну автомобілем «PEUGEOT 206» польської реєстрації, подав на нього необхідні для митного оформлення документи. Серед інших – нотаріально посвідчене доручення на право користування від нотаріуса Канцелярії нотаріальної міста Вроцлав.

  Офіційна відповідь на запит волинських митників з польського бокузасвідчила: такого нотаріального доручення не підписувалось і непосвідчувалось, а підпис, розміщений на відтиску іменної печатки пані нотаріуса, їй не належить.

  Відтак, за подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення транспортних засобів документів, отриманих незаконним шляхом, «PEUGEOT 206» як предмет правопорушення (вартістю по курсу НБУ понад 153 тисячі гривень), вилучений на склад митниці.

  Відповідно до ч. 1 ст. 483 Митного Кодексу України громадянина заскоєне очікує штраф у розмірі 100 відсотків вартості автомобіля та його конфіскація. Справа передана до суду.

Джерело: volynpost.com

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework