Закохану пару на Житомирщині благословили...четверо діток!

  Олена Батенькова (яка вже давно всім представляється іншим іменем Світлозара) та Дмитро Шевелюк із села Буки Житомирського району — рідновіри, тобто поклоняються давньослов'янським богам.

   Про це повідомляє «Голос України».

 Нещодавно вони нарешті одружилися, а точніше — офіційно узаконили свої стосунки. До цього жили у громадянському шлюбі, мають чотирьох дітей: Богдана, Ангеліну, Лева та найменшенького —  Богуслава.

  Молодята обвінчались за рідновірським звичаєм, а потім завітали до Житомирського РАЦСу. Прийшли сюди босоніж. Під час обряду розпорядник називала їх не мирськими іменами, а Світлозаром і Світлозарою.

  Для того, щоб зареєструвати відносини, розповідає Світлозара, потрібні глибоке розуміння та осмислення того, що це буде на благо. Повинні бути почуття, а не бажання бути заміжньою, у шлюбі. Коханого чоловіка треба бачити і відчувати, хоча б якось передбачати його можливі вчинки, емоції та реакції на різні дії, потреби та бажання. Слід чесно і відкрито пройти вогонь, воду і мідні труби. «Ми це подолали. Особливо все почало ставати на свої, божественні, природні місця після роботи над собою, тривалих медитацій. Тільки після цього ми отримали гармонію, рівновагу, зрозуміли процеси взаємовідносин між нами. Прийшов час, коли я з легкістю погодилася на реєстрацію шлюбу і відчула необхідність вінчання», розповідає новоспечена дружина.

  Привітати молодят прийшли рідні та друзі. Вони обсипали закоханих дрібними монетами та зерном пшениці. Злетілися голуби, які, хочеться вірити, стали символом миру і для цієї родини, і для України. А після реєстрації шлюбу молодята запросили всіх на вегетаріанський обід.

Фото автора

Людмила Лобачова, «Голос України»

 

Последнее изменение Среда, 15/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework