У Коростені поранили підлітка, який заступився за жінку

  13 серпня із лікарні до поліції надійшло повідомлення про надання медичної допомоги 16-річному коростенцю. Під час перевірки інформації, правоохоронці з’ясували, що хлопець отримав травму на вулиці цього ж вечора. Підліток намагався вступитись за незнайому жінку, яку у ході конфлікту бив чоловік.

   Подія сталася близько 20.00  по вул. Шевченка м. Коростеня. Між чоловіком та жінкою виник конфлікт, який переріс у штурханину та бійку. Свідками події стали підлітки, які намагались захистити жінку, втрутившись у ситуацію.

  У результаті чоловік на  зауваження та застереження дітей відреагував агресивно і вдарив одного з них спочатку по велосипеду, з яким підліток стояв поблизу, а потім, діставши, ймовірно, ножа, завдав хлопцеві поранення руки.

  Для травмованого викликали швидку медичну допомогу, а обоє учасників конфлікту з місця події втекли. Згодом лікарі діагностували у 16-річного коростенця різано-колоту рану руки та забої.

  За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство)Кримінального кодексу України.

   "У ході розслідування ми встановили особу і жінки, і її кривдника – адже вони обоє з місця пригоди відразу після травмування хлопця втекли", - розповів т.в.о. начальника Коростенського відділу Ігор Прилипко. – Чоловікові  оголошено про підозру у вчиненні хуліганства (ч.4 ст. 296 ККУ). Жінка дає свідчення щодо події.

  Відтак 26-річному молодокові загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 7 років. Окрім того, він уже є підозрюваним по низці крадіжок з осель жителів Коростенщини та перебуває під домашнім арештом.

  - "У зв’язку з описаними подіями ми порушемо клопотання про заміну підозрюваному запобіжного заходу на тримання під вартою", - повідомив Ігор Прилипко.

   Насамкінець зазначимо, що, на щастя, отримана підлітком травма незначна. І вже вчора, 15 серпня,  у Коростені поліцейські Коростенського відділу відзначили 16-річного В’ячеслава Прокопчука за його мужній вчинок і подякували хлопцеві за небайдужість.

kd 16081810 1

kd 16081810 2

 Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Последнее изменение Четверг, 16/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework