×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині в результаті ДТП постраждали семеро людей, з них — троє дітей

  13 серпня на автодорозі Ігнатпіль-Усов, поблизу с. Повчи, автомобіль ВАЗ-2105 зїхав у кювет, де відбулося зіткнення з деревом. У результаті травми отримали водій та шестеро пасажирів.

  Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18.50. Водій автомобіля, рухаючись з с. Повч у напрямку с. Липники, не впоралась з керуванням транспортним засобом, у результаті чого він опинився у кюветі, зіткнувшись з деревом.

  Травми отримали 38-річна керманич, її 42-річний чоловік та 9-річна донька, а також ще четверо пасажирів, серед яких 14-річний підліток та 9-річна дівчинка. Усі вони є жителями с. Липники Лугинського району.

  За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортнми засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин.

  Поліція застерігає: будьте обачними та обережними на дорозі. Враховуйте стан дорожнього покриття та погодні умови, аби керування автомобілем було безпечним для вас та оточуючих

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 16/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework