Крик, сльози, переляк: «Неадекватна злість в очах, один хлопчик просто зіштовхнув іншого з гірки спиною назад»

  І знову про тему дитячої та підліткової жорстокості. Ось, як, за словами жінки, один маленький хлопчик зіштовхнув одного з гірки спиною назад:

  «Досі голова обертом від сьогоднішньої прогулянки з дитиною( Хочеться звернутися до мамусь, які приходять на дитячий майданчик біля міськвиконкому у Бердичеві. Якщо ви думаєте, що повинні лише прийти на майданчик з дитиною і потім її забрати, то дуже помиляєтесь! Ви повинні слідкувати за ними, а не сидіти на лавочках і теревенити по телефону, або з такими ж мамусями, сидячи спиною до своїх дітей!

  15 серпня  на гірці, коли на неї підіймалася моя трирічна дитина, між двома хлопчиками, років 7‒9, зав'язалася бійка. Жорстокість одного вразила, неадекватна злість в очах, він просто схватив його груди і почав трясти, а коли ми почали його зупиняти, він просто зіштовхнув його з гірки, спиною назад. Люди добрі, він же міг собі хребта зламати((( Досі не розумію, як та дитина благополучно впала. Крик, сльози, переляк.....

  Мама скривдженого хлопчика бідна зблідла і в неї затрусилися руки, моя дитина перелякана і т.д. ... На наш крик, чия дитина, ніхто не обізвався. Коли ми знайшли цю маму в компанії подружок біля паркану, вона тільки сказала: "Вибачте"!

  Але вбило те, що коли ми пішли, замість того, щоб сину дати прочухана, вона йому "витирала слізки" і казала, щоб заспокоївся, тому що ж дітки різні.

  ЖЕСТЬ...... самі виховуєте жорстоких дітей, а потім ще й говорите, що діти різні. Звичайно різні, але потурати таким вчинкам, ви мене вибачте...

  Мами, це ваші діти, виховуйте їх, пояснюйте, вчіться вибачатися, просити пробачення, а не витирайте їм соплі-сльози, і не ростіть таких жорстоких дітей, адже сьогодні дитина могла залишитися калікою!

  Може, багато написала, то вибачте,а ле емоції "зашкалюють"(((((».

kd 16081814 2

  Ось така історія. На щастя, все дійсно якимось чудесним чином минулося без травм та закінчилося так, як під час цього інциденту, і ніхто все ж не постраждав. Але такі випадки просто не повинні траплятися! А цей інцидент, який трапився з дітлахами в Бердичеві, має стати дзвіночком для інших батьків!

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework