Житомирянка: «У сквері з весни проживає жіночка. Живе, спить, їсть на вулиці. Запах стоїть такий, що просто жах»

  Про те, що в Житомирі, в сквері по вулиці Покровській, ще з весни живе якась жіночка, розповіли самі житомиряни у мережі Фейсбук. Вона не йде на контакт, тож в невідомої навіть не можна дізнатися якусь інформацію про неї.

   «Шановні житомиряни! На вулиці Покровській, у сквері, з весни проживає жіночка . На контакт не йде, тож  хто вона, звідки, як її звати і яким чином вона опинилася на вулиці не дає відповіді. Від допомоги відмовляється. Живе, спить , їсть на вулиці. Біля скверу неможливо пройти, стоїть запах, що просто жах . Вона зробила там справжнє сміттєзвалище. А раніше в  тій місцевості матусі гуляли з дітками. Зараз, на жаль, це неможливо».

kd 18081806 8

  А ось і коментарі інших користувачів з приводу цієї ситуації. З них стало зрозуміло, що автор допису зверталася до служби обліку бездомних людей. Але жінка від допомоги відмовилася. «А силоміць вони допомогу не надають».kd 18081806 1

  Це написала у коментарі користувачка Marina Bartishova: «У цієї жінки є син, але про нього вона не хоче розповідати, була квартира, але не промовчує, паспорта немає — хотіла відновити, але не змогла. У неї набряклі ноги, ходити їй важко і взуття не всяке налізе, тож і ходить в носках або в пакетах.  У Житомирі є центр для людей без даху над головою  — вони там можуть митись і ночувати. Я їй казала, але вона відповіла, що до зими ще далеко...».

   Ось така невесела історія, яка все ж має отримати якийсь розвиток...

kd 18081806 4

kd 18081806 4

kd 18081806 4

kd 18081806 4

kd 18081806 2

 

Последнее изменение Суббота, 18/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework