×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирі відбудеться пригодницька Квест-гра "Житомир єднає"

  Дітлахи та батьки Житомирщини. 15 вересня 2018 року відбудеться пригодницька Квест-гра "Житомир єднає". Ідея Квесту-дізнатися більше про історію та сучасність м. Житомир.

  Захоплюючий захід триватиме цілий день з 10.00 до 16.00 год під наглядом волонтерів в межах кварталу м.Житомир. На шляху до фінішу командам необхідно буде пройти цикл завдань, розв'язати ребуси, кросворди-загадки, продемонструвати свої таланти, знайти локації із підказками до нової станції та побудувати оптимальні маршрути переміщення містом Житомир. Всього буде набрано та укомплектовано 6 команд по 12 дітей різної вікової категорії.До участі запрошуються діти віком від 10 до 17 років з наступних міст: Житомир, Бердичів, Коростень, Коростишів, - про це повідомляє офіціна сторінка події КВЕСТ-гра "Житомир Єднає"у Фейсбук.

  Якщо Ви бажаєте прийняти участь в Квесті, Вам необхідно пройти попередній відбірковий тур заповнивши Анкету-заявку до 2 вересня за посиланням https://goo.gl/forms/ORAiVNX7yKM2jzXP2.Не зволікайте, реєструйтеся) Кількість місць обмежена.Крім незабутніх емоцій та гарного настрою всі діти отримають гарантовані подарунки.Переможці Квесту, а саме дві перші команди та 10 активістів з решти команд отримають в нагороду екскурсію до мальовничого м. Радомишль із відвідуванням замку.

  Проїзд для іногордніх та харчування на день Квесту і Екскурсії беруть на себе організатори заходу.Місце проведення заходу буде повідомлено учасникам після попереднього відбору команд.

  Організатором проведення Квест-гри "Житомир -єднає" виступає ГО "СП "Мир на долоні" в рамках гранту від Житомирської облдержадміністрації у 2018 році.Поширте цю інформацію серед друзів та знайомих, долучайте однодумців!

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework